Start een KinderzwerfboekStation

Een KinderzwerfboekStation starten is eenvoudig en goedkoop. Zoek een geschikte locatie. Denk aan een openbaar gebouw of een andere plek waar de boeken droog staan. Er zijn KinderzwerfboekStations op scholen, bij kinderboerderijen, buurthuizen, aan de muur van een huis… Wat heel belangrijk is: kinderen moeten er welkom zijn en makkelijk bij de boeken kunnen. Om een Station te maken heb je een kast nodig, of een plank, een oude koffer of je gaat aan de slag met een hamer en spijkers… Wees creatief! Bekijk ook de bouwtekening bij Downloads.

Open jouw Station op een officiële en feestelijke manier. Dat kan heel veel publiciteit opleveren. En publiciteit zorgt ervoor dat er kinderen en ouders naar jouw Station komen, boeken lenen, boeken brengen en dat je Station een succes wordt!

Meld je Station hieronder aan. Na het aanmelden van je Station krijg je binnen twee weken een gratis infopakket met 50 stickers, flyers en een poster. Maak je Station herkenbaar en zichtbaar door deze zwerfposter op te hangen en leg de flyers en stickers in het Station. Wanneer je meer stickers nodig hebt, geef dat aan bij ‘Opmerkingen’.

Aanmelden KinderzwerfboekStation