Contact

Let op: Tot half mei 2024 zijn wij druk bezig met het inpakken en versturen van onze lentepakketten. Daarom worden mails,stickeraanvragen en aanmeldingen van nieuwe stations pas na half mei 2024 verwerkt!

Staat jouw vraag niet bij Veelgestelde vragen, vul dan het contactformulier. Het team van Kinderzwerfboek werkt op verschillende locaties in Nederland en we werken op part-time basis. Daarom kun je het best dit formulier invullen als je vragen hebt. Wil je toch liever bellen? De telefoon wordt opgenomen door een collega van het Nationaal Fonds Kinderhulp en hij/zij zal de boodschap aan ons doorgeven zodat wij zo snel mogelijk kunnen reageren.

Meer weten over het beheren van een KinderzwerfboekStation? Kijk dan bijĀ Voor Stations. Gebruik de knoppen hieronder om stickers aan te vragen, of om wijzigingen door te geven.

Stickers aanvragenWijzigingen Stations doorgevenVeelgestelde vragen

Suggesties of klachten?

Kinderzwerfboek hoort graag je suggesties voor verbeteringen. Ook als je klachten hebt, horen we dat graag. Wij zien een klacht als een signaal om onze dienstverlening, communicatie en/of fondsenwerving te verbeteren. Klachten kunnen betrekking hebben op onze communicatie en werving maar ook op het functioneren van de organisatie.

Suggesties of klachten