Help mee

Gun jij ook alle kinderen het plezier van een goed boek? En vind je het belangrijk dat zij de kans krijgen zich taalkundig te ontwikkelen? Kinderzwerfboek laat gericht in aandachtswijken kinderboeken zwerven, zodat de zwerfboeken ook op plekken komen waar deze het hardst nodig zijn. Steun dan Kinderzwerfboek en help ons lezen te stimuleren en laaggeletterdheid tegen te gaan. Help ons en doneer!

We zijn ook heel blij met boeken. Nieuwe boeken, gelezen boeken, grote boeken en kleine boeken. Leesboeken, tienerboeken en prentenboeken. Breng ze naar een KinderzwerfboekStation en maak de kinderen uit jouw buurt blij met een boek.

Ben je schrijver of uitgever en heb je ‘teveel’ boeken? Neem dan even contact met ons op.

Doneer geld

Gun jij alle kinderen het plezier van een goed boek? En vind jij het ook belangrijk dat zij zich taalkundig goed ontwikkelen? Steun Kinderzwerfboek en doneer!

Doneer boeken

Heb je heel veel kinderboeken en wil je ze graag doneren aan Kinderzwerfboek? Als je uitgever, schrijver of van een bedrijf bent, lees dan hier verder.

Zamel boeken in

Organiseer een actie en zamel boeken in. Breng die boeken naar een KinderzwerfboekStation bij jou in de buurt òf in een aandachtwijk. Dan zijn de boeken direct op de plek waar ze het hardst nodig zijn!