Kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien. En helpt ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn aan vriendjes of vriendinnetjes. Al sinds 1959 is Kinderhulp er voor deze kinderen en jongeren (van 0 tot 21 jaar). Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. En iets waar andere instanties, zoals gemeenten en andere fondsen, niet bij kunnen helpen.

Toch die fiets, eens een zorgeloos dagje uit. Een opleiding, een warme winterjas, of tóch een keer Sint. Zodat ook deze kinderen het gevoel hebben erbij te horen. Nu en in de toekomst.

Kinderzwerfboek is een idee van Leo Dijkgraaf. Hij gaf het idee cadeau aan Nationaal Fonds Kinderhulp ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van het kinderfonds in 2010. Kinderzwerfboek krijgt ondersteuning vanuit het hoofdkantoor van Kinderhulp in Deventer.

Klik op kinderhulp.nl en lees meer over Nationaal Fonds Kinderhulp.