Start een KinderzwerfboekStation

Help jullie kinderen door een KinderzwerfboekStation op te richten op school. Een KinderzwerfboekStation is een plank of een kastje met zwerfboeken. Kinderen kunnen een zwerfboek uitkiezen om thuis te lezen. Dé perfecte ruilplek voor gelezen kinderboeken. Zo stimuleert de school het vrijetijdslezen.

Om een Station te maken heb je een kast nodig, of een plank, een oude koffer of je gaat aan de slag met een hamer en spijkers… Wees creatief! Bekijk ook de bouwtekening bij Downloads.

Open jouw Station op een officiële en feestelijke manier. Dat kan heel veel publiciteit opleveren. En publiciteit zorgt ervoor dat er kinderen en ouders naar jouw Station komen, boeken lenen, boeken brengen en dat je Station een succes wordt! Roep hierbij de hulp in van onze Ambassadeur Igor Krulsnor!

Meld je Station hieronder aan. Na het aanmelden van je Station krijg je binnen twee weken een gratis infopakket met 50 stickers, flyers en een poster. Maak je Station herkenbaar en zichtbaar door deze zwerfposter op te hangen en leg de flyers en stickers in het Station. Wanneer je meer stickers nodig hebt, geef dat aan bij ‘Opmerkingen’.

Aanmelden KinderzwerfboekStation

Volg ons op: