Zwerfboek gevonden

Zwerfboek gevonden met zwerfcode

Je hebt een zwerfboek met zwerfcode op de sticker gevonden. Log in of meld het boek direct aan met ‘Boek gevonden’. Vertel waar je het boek gevonden hebt en klik op ‘Vindplaats melden’. Ben je ingelogd, dan kun je het boek een cijfer geven en een boodschap achterlaten voor de volgende lezer. Ieder kind dat het boek eerder uit zwerven heeft gestuurd en zijn e-mailadres heeft achtergelaten, krijgt een mailtje met de vindplaats.

Zwerfboek gevonden zonder zwerfcode

Heb je een zwerfboek gevonden zonder zwerfcode op de sticker? Log in of meld je boek direct aan met ‘Code aanvragen’. Vul de titel in en kies het boek. Bevestig je keuze. Je ziet een beschrijving waar het boek over gaat. Je kunt zelf een boodschap voor de volgende lezer schrijven en het boek een cijfer geven. Klik op ‘Ontvang zwerfcode’.

Staat jouw boek niet in de lijst, vul dan zelf alle gegevens in. Je kan ook zelf een foto van het boek uploaden. Het makkelijkst is om op Google het boek op te zoeken en bij afbeeldingen het plaatje te bewaren. Klik daarna op ‘Ontvang zwerfcode’.

De zwerfcode schrijf je op de zwerfsticker dat je op de binnenkaft van jouw boek plakt.