Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

25 januari - 4 februari 2023

Nationale Voorleesdagen

Voorlezen is het leukste wat er is! Op 25 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen met het Nationale Voorleesontbijt. Basisscholen, bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven doen allemaal mee. Doe jij ook mee?
26 januari - 1 februari 2023

Poëzieweek

Het grootste poëziefeest van de Lage Landen wordt in 2023 voor de elfde keer gevierd! Van Alkmaar tot Zottegem, van peuterklas tot leesgroep, iedereen doet mee! In het hele land organiseren poëzieliefhebbers leuke activiteiten. Het thema is vriendschap.
10 - 28 februari 2023

Geef een boek cadeau

Samen met Geef een boek cadeau zorgen we ervoor dat álle kinderen opgroeien tussen de boeken. Vanaf 10 februari is Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon voor een klein bedrag te koop in de boekhandel.
10 - 11 maart 2023

NL Doet 2023

Door het hele land steken vrijwilligers de handen uit de mouwen. Van Koning tot Burgermeester, iedereen doet mee. Ook voor Kinderzwerfboek zijn er activiteiten gepland op 10 en 11 maart
8 juni - 3 september 2023

Zomerlezen

Wat een feest, het is zomervakantie! Een paar weken spelen en niets moeten. Weet je wat echt heel leuk en ontspannend is? Lezen! Zo hou je ook je AVI-leesniveau op peil. Je slaat twee vliegen in één klap.
10 juni 2023

Dag van de Minibieb

Wie zijn de bezoekers en wie beheren de Minibiebs? Op 10 juni kun je met elkaar kennismaken. Minibiebs door heel Nederland organiseren kleine activiteiten bij hun Minibieb. Heb je een KinderzwerfboekStation? Doe ook mee!
4 oktober 2023

Nationale Kinderzwerfboekdag

Op woensdag 4 oktober is het weer zover: de Nationale Kinderzwerfboekdag. Deze dag is ook de start van de Kinderboekenweek.
4 oktober 2022 - 15 oktober 2023

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek begint op 4 oktober. Koop in deze week een kinderboek en je krijgt er één gratis bij. Daar worden we blij van. Is er geen plek voor in je boekenkast? Geen probleem. Breng je gelezen kinderboeken naar een KinderzwerfboekStation.