Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

18 februari 2022

Finale Provincie Estafette in… Overijssel

18 februari - De Kinderzwerfboek Provincie Estafette trekt verder naar Overijssel, naar de Commissaris van de Koning Andries Heidema. Ook hij zal zijn favoriete kinderboek uit zwerven sturen. Overijssel is de laatste provincie die Kinderzwerfboek aandoet. Een spannende finale!
26 januari - 5 februari 2022

Nationale Voorleesdagen

Voorlezen is het leukste wat er is! Op 26 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen met het Nationale Voorleesontbijt. Basisscholen, bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven doen allemaal mee. Doe jij ook mee?
27 januari - 2 februari 2022

Poëzieweek

Het grootste poëziefeest van de Lage Landen wordt in 2022 voor de tiende keer gevierd! Van Alkmaar tot Zottegem, van peuterklas tot leesgroep, iedereen doet mee! In het hele land organiseren poëzieliefhebbers leuke activiteiten.
11 februari 2022

Geef een boek cadeau

Samen met Geef een boek cadeau zorgen we ervoor dat álle kinderen opgroeien tussen de boeken. Vanaf 11 februari is Het Achterhuis van Anne Frank voor een klein bedrag te koop in de boekhandel.
11 - 12 maart 2022

NL Doet 2022

Door het hele land steken vrijwilligers de handen uit de mouwen. Van Koning tot Burgermeester, iedereen doet mee. Ook voor Kinderzwerfboek zijn er activiteiten gepland op 11 en 12 maart
19 juni - 14 augustus 2022

Zomerlezen

Wat een feest, het is zomervakantie! Een paar weken spelen en niets moeten. Weet je wat echt heel leuk en ontspannend is? Lezen! Zo hou je ook je AVI-leesniveau op peil. Je slaat twee vliegen in één klap.