Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

11 juni 2022

Dag van de Minibieb

Wie zijn de bezoekers en wie beheren de Minibiebs? Op 11 juni kun je met elkaar kennismaken. Minibiebs door heel Nederland organiseren kleine activiteiten bij hun Minibieb. Heb je een KinderzwerfboekStation? Doe ook mee!
16 juni 2022

Finale Provincie Estafette in… Overijssel

Tadaaaaa!!!! Het is groot feest! De Kinderzwerfboek Provincie Estafette trekt verder naar de laatste provincie van de Provincie Estafette: Overijssel. Na drie jaar rondtrekken door Nederland, komen we nu 'thuis' in Deventer waar Kinderhulp is gevestigd.
19 juni - 14 augustus 2022

Zomerlezen

Wat een feest, het is zomervakantie! Een paar weken spelen en niets moeten. Weet je wat echt heel leuk en ontspannend is? Lezen! Zo hou je ook je AVI-leesniveau op peil. Je slaat twee vliegen in één klap.
5 oktober 2022

Nationale Kinderzwerfboekdag

Op 5 oktober is de Nationale Kinderzwerfboekdag én de start van de Kinderboekenweek. Dat komt goed uit want nu krijg je een kinderboek gratis als je een boek koopt. Geen plek in je boekenkast? Stuur dan je gelezen kinderboeken 'op reis'.
5 - 16 oktober 2022

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek begint op 5 oktober. Koop in deze week een kinderboek en je krijgt er één gratis bij. Daar worden we blij van. Is er geen plek voor in je boekenkast? Geen probleem. Breng je gelezen kinderboeken naar een KinderzwerfboekStation.
25 januari - 4 februari 2023

Nationale Voorleesdagen

Voorlezen is het leukste wat er is! Op 25 januari beginnen de Nationale Voorleesdagen met het Nationale Voorleesontbijt. Basisscholen, bibliotheken, peuterspeelzalen en kinderdagverblijven doen allemaal mee. Doe jij ook mee?