Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

18 juni 2021

Geef een prentenboek cadeau

Samen met Geef een prentenboek cadeau zorgen we ervoor dat álle kinderen opgroeien tussen de boeken. Voor een heel klein bedrag is het boek Max en de maximonsters van Maurice Sendak vanaf 18 juni te koop in de boekhandel.
18 juni - 31 augustus 2021

Zomerlezen

Bijna vakantie en wat een feest! Een paar weken spelen en niets moeten. Weet je wat echt heel leuk en ontspannend is? Lezen! Zo hou je ook je AVI-leesniveau op peil. Je slaat twee vliegen in één klap.
23 juni 2021

Kinderzwerfboek trekt naar Gelderland

23 juni - De Kinderzwerfboek Provincie Estafette trekt verder naar Gelderland, naar de Commissaris van de Koning John Berends. Ook hij zal zijn favoriete kinderboek uit zwerven sturen. Ook zo benieuwd naar welke provincie we hierna gaan?
6 oktober 2021

Nationale Kinderzwerfboekdag

Op 6 oktober is de Nationale Kinderzwerfboekdag én de start van de Kinderboekenweek. Dat komt goed uit want nu krijg je een kinderboek gratis als je een boek koopt. Geen plek in je boekenkast? Stuur dan je gelezen kinderboeken 'op reis'.
6 oktober 2021

Nederlands Openluchtmuseum

'Worden wat je wil' is het thema van de Kinderboekenweek 2021. Bekijk beroepen van vroeger, ga naar het Nederlands Openluchtmuseum en krijg woensdag 6 oktober, Nationale Kinderzwerfboekdag, gratis toegang!
6 - 17 oktober 2021

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek begint op 6 oktober. Koop in deze week een kinderboek en je krijgt er één gratis bij. Daar worden we blij van. Is er geen plek voor in je boekenkast? Geen probleem. Breng je gelezen kinderboeken naar een KinderzwerfboekStation.