Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

8 juni - 3 september 2023

Zomerlezen

Wat een feest, het is zomervakantie! Een paar weken spelen en niets moeten. Weet je wat echt heel leuk en ontspannend is? Lezen! Zo hou je ook je AVI-leesniveau op peil. Je slaat twee vliegen in één klap.
10 juni 2023

Dag van de Minibieb

Wie zijn de bezoekers en wie beheren de Minibiebs? Op 10 juni kun je met elkaar kennismaken. Minibiebs door heel Nederland organiseren kleine activiteiten bij hun Minibieb. Heb je een KinderzwerfboekStation? Doe ook mee!
4 oktober 2023

Nationale Kinderzwerfboekdag

Op woensdag 4 oktober is het weer zover: de Nationale Kinderzwerfboekdag. Deze dag is ook de start van de Kinderboekenweek.
4 oktober 2022 - 15 oktober 2023

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek begint op 4 oktober. Koop in deze week een kinderboek en je krijgt er één gratis bij. Daar worden we blij van. Is er geen plek voor in je boekenkast? Geen probleem. Breng je gelezen kinderboeken naar een KinderzwerfboekStation.
12 mei 2023

Geef een prentenboek cadeau

Samen met Geef een prentenboek cadeau zorgen we ervoor dat álle kinderen opgroeien tussen de boeken. Voor een heel klein bedrag is het boek Kleine IJsbeer. Een ijsbeer in de tropen van Hans de Beer vanaf 12 mei te koop in de boekhandel.