Nederlands Openluchtmuseum op Kinderzwerfboekdag

‘Worden wat je wil’ is het thema van de Kinderboekenweek 2021. Maak een reis door de geschiedenis, maak kennis met de ambachten en beroepen van vroeger, bezoek het Nederlands Openluchtmuseum en krijg woensdag 6 oktober gratis toegang!  

In de Kinderboekenweek heeft het Nederlands Openluchtmuseum in samenwerking met DHL en Kinderzwerfboek een geweldige actie! Kinderen tot en met 12 jaar die een kinderboek inleveren, mogen die dag gratis naar binnen.

Tussen 12.00 – 17.00 uur komt Igor Krulsnor optreden, diverse schrijvers lezen voor en kan je de ambachtenroute beleven. Bij vertrek mag elk kind een boek mee naar huis nemen om te lezen en uit zwerven te sturen!

Hoe werkt het?  

  • Koop en reserveer op deze pagina  voor een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum.
  • Het is belangrijk dat alle bezoekers op 6 oktober een tijdslot reserveren. Dit doe je voor de kinderen tot en met 12 jaar die een kinderboek inleveren op  www.tickets.openluchtmuseum.nl/nl-NL/tickets bij de optie ‘Tijdslotticket’. Overige bezoekers kunnen entreetickets aanschaffen bij de optie ‘Entreebewijs’.
  • Op 6 oktober verleent het Openluchtmuseum gratis toegang aan kinderen tot en met 12 jaar bij inlevering van een kinderboek. Meerdere kinderen in 1 huishouden? Elk kind levert een boek in voor gratis toegang. Deze boeken worden omgetoverd tot zwerfboeken. Kinderen tot en met 12 jaar die geen boek meenemen, moeten een geldig entreeticket aanschaffen.
  • Parkeertickets zijn te koop bij de loketten van het servicepunt.