Agenda

Zet snel in je agenda! Wil je op de hoogte blijven van Kinderzwerfboekevenementen en -activiteiten groot en klein? Weten wanneer en waar er iets te doen is? Kijk dan hier!

12 juni - 7 juli 2020

Geef een prentenboek cadeau

Samen met Geef een prentenboek cadeau zorgen we ervoor dat álle kinderen opgroeien tussen de boeken. Voor een heel klein bedrag is het boek Woeste Willem van Ingrid en Dieter Schubert vanaf 12 juni te koop in de boekhandel.
18 juni - 31 augustus 2020

Zomerlezen

Bijna vakantie en wat een feest! Een paar weken spelen en niets moeten. Weet je wat echt heel leuk en ontspannend is? Lezen! Zo hou je ook je AVI-leesniveau op peil. Je slaat twee vliegen in één klap.
30 september 2020

Nationale Kinderzwerfboekdag

Op 30 september is de Nationale Kinderzwerfboekdag én de start van de Kinderboekenweek. Dat komt goed uit want nu krijg je een kinderboek gratis als je een boek koopt. Geen plek in je boekenkast? Stuur dan je gelezen kinderboeken 'op reis'.
30 september - 11 oktober 2020

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek begint op 30 september. Koop in deze week een kinderboek en je krijgt er één gratis bij. Daar worden we blij van. Is er geen plek voor in je boekenkast? Geen probleem. Breng je gelezen kinderboeken naar een KinderzwerfboekStation.
11 oktober 2020

NS Kinderboekenruil

De NS organiseert de NS Kinderboekenruil op de laatste dag van de Kinderboekenweek. Dus kom naar Station Utrecht Centraal en Den Haag Centraal tussen 10.00 en 16.00 uur en ruil je gelezen kinderboek om. Wist je dat de NS alle overgebleven boeken ieder jaar doneert aan Kinderzwerfboek?